REGISTRERINGSVILKÅR FOR NYHEDSBREVET

REGISTRERINGSVILKÅR FOR NYHEDSBREVET

Fortrolighedspolitik:

Hvem er ansvarlig for nyhedsbrevet?
Sparogvind.dk´s nyhedsbrev er en service, der tilbydes af Nuevo Media, Skovager 20, 8530 Hjortshøj, Danmark. Det er Nuevo Media der producerer indholdet i nyhedsbrevet.

Nomiro.dk opbevarer dine data og står for den tekniske udsendelse af nyhedsbrevet.

Hvilke oplysninger skal I bruge?
Vi bruger dit navn, email adresse og køn.

Hvad bruger I mine oplysninger til?
Når du tilmelder dig nyhedsbrevet og giver os de ovenstående oplysninger forbeholder vi os retten til at anvende dem. Vi anvender de af dig afgivne oplysninger til udsendelse af nyhedsbrevet således at du kan modtage aktuelle tilbud, konkurrencer og anden form for underholdning.

Hvor ofte modtager jeg nyhedsbrevet?
Vi udsender nyhedsbrevet dagligt. På søn og helligdag samt større ferier udkommer nyhedsbrevet kun nogle dage.

Er mine oplysninger sikre og fortrolige?
De oplysninger, vi registrerer om dig, bliver behandlet strengt fortroligt. De vil ikke blive solgt eller videregivet til tredjemand. Nomiro.dk som står for sikkerheden af databasen.

Kan jeg ændre mine oplysninger eller afmelde mig?
Du ændrer dine oplysninger eller afmelder dig fra bunden af nyhedsbrevet. Desuden er der også et link til afmelding af nyhedsbrevet på selve hjemmesiden. Se her >

Du kan også ændre dine oplysninger her >

Forbehold
Der tages forbehold for skrivefejl, manglende leverancer, afsluttede kampager, begrænset enheder, udsolgte varer, moms- og afgiftsændringer samt tekniske vanskeligheder og nedbrud, der ikke gør det muligt at benytte vores hjemmeside og modtage nyhedsbrevet.
Vi forbeholder os retten til en hver tid, at slette en bruger som har opgivet forkerte informationer, eller på anden måde misbruger vores systemer.